Rapunzel voorstelling voor jong en oud

Foto: Dorien Grötzinger

Het Kleine Theater komt op zaterdag 2 november naar Strandtheater Houten Kaap op Ouddorp Duin. Zij spelen dan hun geheel eigen versie van het sprookje Rapunzel.

De voorstelling bestaat uit gekke personages en mooie muziek. Op die manier geven ze een eigen draai aan het welbekende verhaal. Op die manier is het voor iedereen leuk. Niet de eng voor de kleinsten en niet saai voor de ouderen. Een theatervoorstelling voor het hele gezin dus!

Het verhaal

Rapunzel is een mooi maar eenzaam meisje. Ze zit haar hele leven al opgesloten in een toren. Nog nooit heeft ze een mens gezien. Behalve Petermoei, die haar heeft opgesloten en met veel liefde voor haar zorgt. Op een dag ontdekt Rapunzel echter dat er een deurtje in haar toren zit. Ze kan eruit! Ze verzamelt al haar moed en gaat de grote onbekende wereld in. Met alle gevolgen van dien.

Het Kleine Theater

Deze originele versie van het verhaal is gemaakt en wordt gespeeld door Het Kleine Theater. Zij bestaat uit Vimala en Anke, allebei actrice. Ze maken regelmatig nieuwe voorstellingen die leuk zijn voor kinderen, hun ouders en alles wat daar tussenin zit.

Meer informatie

De vrolijke en vooral muzikale voorstelling is voor kinderen vanaf 3 jaar oud. De entree bedraagt € 9,75 per persoon. Deze kaarten zijn online te krijgen via www.houtenkaap.nl. Maar ook aan de balie van het VVV Inspiratiepunt, bij Ouddorp Duin zelf en op vakantiepark de Klepperstee.

RapunzelgroteJPG-4-Dorien-Grötzinger

Reacties