Strandtheater Houten Kaap start envelopactie

Foto: ©Geert Gratama

Strandtheater Houten Kaap organiseert altijd een hoop leuke dingen. Nu starten ze met een bijzondere actie. Namelijk de envelopactie!

Op zaterdag 26 oktober speelt de voorstelling Andermans Veren Live. Deze start om 20.30 uur en je hoeft er geen kaartje voor te kopen. In plaats daarvan mag je achteraf een bedrag in de envelop stoppen. Daarmee bepaal jij zelf wat je de show waard vindt.

Waarom?

“We merken vaak dat mensen niet goed weten wat ze kunnen verwachten van een avondje muzikaal cabaret,” laat de organisatie weten. “Achteraf horen we bijna altijd dat iedereen genoten heeft. We hebben in ons kleine, maar gezellige, theater dan ook écht hele goede artiesten.”

Strandtheater Houten Kaap is niet de eerste die deze actie start. “Mensen die naar de voorstelling willen kunnen zich vooraf per e-mail aanmelden via [email protected],” laten ze weten. Bij binnenkomst hoeven de bezoekers dan niets te betalen. In plaats daarvan krijgen ze een lege envelop. Na afloop van de voorstelling stoppen ze een bedrag erin van wat zij het waard vonden. En dat leveren ze na afloop weer in.

“We hopen op deze manier dat meer mensen de stap zetten om eens naar een voorstelling te komen. We weten zeker dat ze gaan genieten van zo’n muzikale en vooral gezellige avond.”

Andermans Veren Live

De voorstelling op zaterdag 26 oktober start om 20.30 uur en kost normaal gesproken € 17,50 per persoon. Deze avond dus niet. Het wordt een avond vol vakmanschap, muzikaliteit, frisse arrangementen en duetten.

Het gaat beter dan ooit in Nederland. De rijkdom heeft zich met ongekende afmetingen tot in de vezels van onze samenleving genesteld. En dat alles is natuurlijk te danken aan… het cabaret!! Want hielden de kleinkunstenaars ons niet wakker wanneer de regeringsleiders ons in een welverdiende slaap trachtten te sussen? Gingen zij niet voorop in de strijd voor gelijke rechten voor mensch en dier? Spraken zij niet onbaatzuchtig doch met scherpe tong over zaken die hen na aan het hart lagen?

Waarom gaat het niet goed in Venezuela? Noord-Korea? Noorwegen? Precies! Omdat daar geen cabaret is! En al helemaal geen Andermans Veren Live!

Soms geslepen, maar vaak humorvol laten zij de rijkdom zien van het Nederlandse Cabaretlied. En wat een weelde! Want van Dirk Witte tot Katinka Polderman, van Adèle Bloemendaal tot Jan Beuving, van Karin Bloemen tot Herman van Veen heeft iedereen zijn steentje bijgedragen aan deze fantastische tijd! En namens hen neemt Andermans Veren Live! met alle liefde uw bedankjes in ontvangst.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen