Presentatie Koek & Snoepie in de Oostdam

Foto: PR Stichting ZIJN

Een zoete middag in de Oostdam aan de Jongkoenstraat 1 in Goedereede. Daar is op maandag 23 september namelijk een presentatie over Koek & Snoepie.

Emmy en Martin de Bruin uit Ridderkerk komen álles vertellen over het echte Oudhollandse snoepgoed. Daarbij komen ook de nostalgische reclames voorbij en wordt het dus een feest van herinneringen voor de ouderen.

Terug naar vroeger

Naast de presentatie en de reclames over het snoep geven Emmy en Martin ook uitleg over andere dingen uit de vroegere tijden. Ze geven uitleg over het hoe en wat van het Oudhollandse snoep en gaan dieper in op de jaren ’40, ’50 en ’60. Met daarbij ook alles wat er toe deed in die tijd.

Natuurlijk is er genoeg ruimte voor het stellen van vragen. Er worden deze middag veel foto’s bekeken en herinneringen opgehaald. En natuurlijk hoeft die snoeppot aan het einde van de middag niet meer gevuld te zijn.

Meer informatie

Deze nostalgische sfeer zal iedereen wel goed doen en anders al dat lekkers wel. Iedereen is welkom in de Oostdam te Goedereede. De middag start om 14.00 uur. De entree en de koffie zijn hartstikke gratis.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden