Zomerconcert voor Fanfareorkest De Hoop

Op vrijdagavond 28 juni geeft Fanfareorkest De Hoop uit Stellendam haar afsluitende buitenconcert om de zomerstop in te luiden.

Het hele jaar door heeft het orkest verschillende optredens gegeven en natuurlijk ook hard geoefend. Tijd om het jaar knallend af te sluiten met een concert. Maar wees niet getreurd, na de zomer pakken de muzikanten hun instrumenten gewoon weer op voor een nieuw seizoen vol muziek.

Circus Pling-Plong

Het concert vindt plaats op het parkeerterrein voor het Haegse Huus. De kinderen van circus Pling-Plong zullen de avond aftrappen met een leuk optreden. Dit gebeurt om 19.30 uur. Deze kinderen hebben een jaar lang muziekles gehad in groepsverband. Ze zijn er dus helemaal klaar voor om te laten horen wat ze kunnen. De groep bestaat uit ruim 20 kinderen van 4 tot 10 jaar.

Na de zomer zal een nieuwe groep kinderen starten om op dezelfde manier kennis te maken met muziek. Dit gebeurt heel laagdrempelig met instrumenten van het fanfareorkest. Voor meer informatie en aanmelden kunt u een e-mail sturen naar [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen