De vierde kinderwaterspeeldag komt eraan!

Foto: PR Stichting Hart voor Goeree-Overflakkee

Na de gezellige en geslaagde Menheerse Havendag van begin juni is het tijd voor een nieuw evenement in de haven van Middelharnis. Namelijk, de kinderwaterspeeldag.

Voor de vierde keer steekt Hart van Goeree-Overflakkee de handen uit de mouwen om iets moois op poten te zetten. Dit doen ze samen met Watersportvereniging Flacquee om het zo leuk en veilig mogelijk te maken voor iedereen.

In het water

De kinderwaterspeeldag vindt niet alleen plaats rond de haven, maar vooral ook erin! Zo is er een wipe-out baan, kun je kayakken en kun je het water op in een bal. Zorg dus dat je kleren aantrekt die nat mogen worden. Een kayak kan zomaar eens omvallen!

Op de kant

Ook langs het water zijn genoeg leuke dingen te doen. Zo heb je op kant een reuze zandbak, een hindernisbaan en kun je je uitleven op het springkussen. Ook kunnen de kinderen iets moois in elkaar knutselen en zich laten schminken.

Afsluiting

De schuimparty wordt aan het einde van de dag feestelijk afgesloten met een heuse schuimparty. Dat wil je toch niet missen? Ouders kunnen op dat moment, en de rest van de dag ook, heerlijk genieten van een hapje en een drankje op het terras.

Meer informatie

Er is dus de hele dag genoeg te doen voor jong en oud! Kom je ook? De kinderwaterspeeldag is op zaterdag 29 juni van 11.00 tot 16.00 uur in en rond de haven van Middelharnis. De entree bedraagt € 3,- per kind. Hopelijk wordt het heerlijk weer! Kijk voor meer informatie op de website van Hart van Goeree-Overflakkee.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen