Voorspeelavond van Muziekgebouw GO

Foto: PR Muziekgebouw GO

Op donderdagavond 16 mei vindt bij het Muziekgebouw GO een voorspeelavond harp en viool plaats in het Diekhuus, aanvang 19.00 uur.

Het concert zal gespeeld worden door leerlingen uit de harpklas en leerlingen uit de vioolklas van de docenten Ghislaine Voorrecht en Heleen De Witte.

Het harpensemble zal u verrassen met een serie nieuwe arrangementen! Van het klassieke ‘The arrival of the Queen of Sheba’, geschreven door G.F. Händel tot de  filmmuziek van de ‘Sound of Music’. Een bekende Engelse traditional, gespeeld door het harpensemble is ‘This old man’.

U kunt gaan genieten van prachtige solo’s o.a. van Sela en ook de aller jongste harpiste gaat van zich laten horen! Tot slot speelt het harpensemble ‘Zweeds afscheidslied’.

Armand van Oostenbrugge , Nora Simonis, Emma Verburg zullen met hun viool stukken spelen over indianen en  cowboys, een frans volksliedje, Twinkle Twinkle little Star. De vioolleerlingen Tim Anker, Marilyn Vijfhuize en Marlies Biemond spelen een menuet van J.S. Bach. We gaan van de Bach en Vivaldi naar Beethoven en Hummel. De moeite waard om te komen luisteren.

Extra informatie
De voorspeelavond vindt plaats op donderdagavond 16 mei in het Diekhuus te Middelharnis. De voorstelling zal beginnen om 19.00 uur en de entree is geheel gratis.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden