Lees deze maand een kinderboek

Foto: Pixabay; Congerdesign

Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta daagt je uit om deel te nemen aan de Bookchallenge 2018!

Het kan lastig zijn om te beginnen aan een boek met een, voor jou, onbekende schrijver of een niet alledaags genre of onderwerp. Vaak grijp je toch weer terug naar wat al bekend is. Daar brengt Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta verandering in met de Bookchallenge! De Bibliotheek daagt je elke maand uit om een boek te lezen uit een genre wat je misschien niet zo snel zelf zou kiezen.

De Bookchallenge voor september is bekend: Lees deze maand een kinderboek. Dit mag van alles zijn: Een ouwetje uit je kindertijd of gloednieuw. Van prentenboek tot young adult-thriller & alles daar tussenin! In de bibliotheek staan genoeg kinder-/jeugdboeken voor je klaar. Succes!

LEES OOK: Dit is er deze week allemaal te doen op het eiland

Op de Facebookpagina “Bookchallenge 2018” van Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta kan er gediscussieerd worden over de boeken en kunnen er nog nieuwe leesideeën worden opgedaan. Meedoen aan de Bookchallenge is gratis en verplicht tot niets. Een maand geen tijd/zin? Dan sla je toch gewoon een keer over? Wil je op de hoogte blijven van alles rondom de Bookchallenge 2018, “like” dan de Facebookpagina en lees mee!

Reacties