Muzikaal Menheerse Avondmarkt

Foto: Sam Fish

Stichting Hart van Goeree-Overflakkee organiseert voor vrijdag 13 juli weer een ‘Muzikaal Menheerse Avondmarkt’. Het is de tweede keer dat de markt georganiseerd wordt.

De markt vindt plaats in de Voorstraat en de havenkom van Middelharnis en lokale muzikanten krijgen op diverse plekken de kans om hun talenten te laten horen. Wil je zelf je talenten laten horen? Dat kan! Stuur een mailtje met je aanmelding naar [email protected].

Het muzikale aanbod tijdens deze dag zal heel divers zijn, want inmiddels hebben zich niet alleen twee violisten (Tygo en Arwen) zich aangemeld, maar zal er ook een akoestisch optreden worden verzorgd door de band Baneham bestaande uit Pepijn (zang), Jeroen (drums) en Bas (gitaar) en zullen ook de dames van Sax’a’holic uit Oude-Tonge hun vrolijke klanken laten horen.

Natuurlijk zijn er ook diverse kinderattracties aanwezig, zoals een draaimolen, mini-cars en bungee trampoline. En is er op deze avond op het Diekhuusplein een volleybaltoernooi georganiseerd door intermezzo.

LEES OOK: Dit is er deze week te doen op Goeree-Overflakkee

Reacties