Deze week op Goeree-Overflakkee

Foto: Wim Lanser

Er is elke week een hoop te doen op Goeree-Overflakkee en zo ook weer deze week. Leuke activiteiten voor jong en oud op een rijtje gezet door ons.

De volledige agenda wordt continue ge-update, dus houd ook die pagina in de gaten op onze website. Dan weet je zeker dat je niets mist.

Foto-expositie Remonstrantse Kerk
Een foto-expositie van Wim Weeda in de Remonstrantse kerk aan de Voorstraat 35 te Sommelsdijk van 8 juli t/m 5 september 2018. Wim Weeda is in Basilicata geweest om opzichzelfstaande foto´s te maken om in te zenden naar wedstrijden, dat is met 2 foto´s goed gelukt. Omdat Matera en omgeving cultureel en documentair bijzonder is, is een serie heel interessant. Er hoort een verhaal bij wat Wim aan de bezoekers wil vertellen bij de opening van de expositie op woensdag 11 juli rond 11.00 uur.

U bent van harte welkom bij deze expositie na de kerkdienst op de zondagen 15 juli, 5 en 19 augustus en 2 september (vanaf 11.00 uur tot ongeveer 12.00 uur), op verzoek (even aanbellen bij de fam. Schrier die boven de kerk woont) en elke woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur.

Afsluiting 55+ seizoen
Nu de zomer weer voor de deur staat, wil de plaatselijke commissie Ooltgensplaat van Stichting ZIJN op 13 juli een gezellig barbecue houden voor alle 55-plussers van Ooltgensplaat. Er zal ook een verloting worden gehouden. U bent welkom op vrijdagmiddag, aanvang 17.00 uur, in ’t Centrum, Weesmolenstraat 12, Ooltgensplaat. Kosten € 12,00. Opgeven voor 6 juli bij Ati Verwoerd 06-40701181.

LEES OOK: NOM-project Hyacintenstraat afgerond

Start van de zomer
Zaterdag 14 juli wordt het begin van de zomervakantie in de regio feestelijk ingeluid bij Ouddorp Duin met een gezellige barbecue op het strandplein en een gratis optreden van Enge Buren.

Iedereen is welkom bij de barbecue op het strandplein van Ouddorp Duin. Restaurant Bij Marc verzorgt een heerlijk BBQ arrangement. Voor een vast bedrag is er tussen 18.30 en 20.30 uur voor iedereen een broodje hamburger, kipsaté, barbecueworstje, brood & salades.

Deelname aan de barbecue kost €14,50 voor volwassenen en €8,50 voor kinderen. Vooraf reserveren bij Restaurant Bij Marc, telefoonnummer 0187-745410. Aanmelden voor de voorstelling van Enge Buren is niet nodig. Bij slecht weer worden de barbecue en het optreden verplaatst naar Strandtheater Houten Kaap.

Reacties