Maar liefst 26 nieuwe besmettingen gemeld op GO

Foto: Afbeelding van AnnaliseArt via Pixabay

Het coronadashboard is aangevuld met de cijfers van zondag 25 april. Dat wordt gedaan door het RIVM die alle gegevens verzamelt van de GGD’en.

Door Sam Fish 

Landelijk zijn de cijfers bijna gelijk gebleven. Voor heel Nederland zijn er in de afgelopen 24 uur namelijk 8079 nieuwe besmettingen gemeld. Dat zijn er slechts 21 minder dan gisteren. Op Goeree-Overflakkee zijn we echter omhoog gegaan. Op het eiland kwamen 26 nieuwe besmettingen door, dat zijn er 7 meer dan gisteren.

CuraMare 

En er is dit weekend een nieuwe coronakaart gepubliceerd door zorgorganisatie CuraMare. Daarop is te zien dat er op dit moment 18 mensen in het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis in Dirksland liggen. Ook zijn er nog twee patiënten ziek binnen de thuiszorg op het eiland. Verder zijn de locaties van CuraMare helemaal corona-vrij.

Helaas zijn er in de afgelopen week wel twee mensen overleden aan de gevolgen van het coronavirus. Dat gebeurde in het ziekenhuis. We wensen alle nabestaanden enorm veel sterkte met dit verlies. Het volledige overzicht van de locaties vind je op de kaart hieronder.

CuraMare coronakaart 23 april