Maar liefst 31 nieuwe besmettingen gemeld voor GO

Foto: Pixabay; 15734951

De coronacijfers van woensdag 25 november zijn binnen en die zijn niet mals. In heel Nederland is een stijging te zien in het aantal nieuwe besmettingen.

Door Sam Fish

Zo zijn er in heel Nederland bijna 1000 meer nieuwe besmettingen gemeld dan dinsdag 24 november het geval was. Om precies te zijn, zijn er in de afgelopen 24 uur 4947 nieuwe besmettingen gemeld voor het hele land. Dat is dus een aardige stijging vergeleken met gisteren. Zeker op Goeree-Overflakkee is die stijging goed te zien. Zo werden er gisteren maar 8 nieuwe besmettingen gemeld in 24 uur, vandaag zijn dat er maar liefst 31!

CuraMare

Ook CuraMare heeft haar cijfers aangepast naar die van 25 november. Daarop is te zien dat er twee mensen zijn opgenomen in het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis. Deze mensen zitten dus niet tussen de nieuwe besmettingen van vandaag. Je bent namelijk al even ziek voordat je wordt opgenomen. De nieuwe besmettingen zitten dus tussen de mensen op Hernesseroord en de rest van het eiland.

Helaas zijn er ook weer twee patiënten overleden in het Ziekenhuis. We wensen alle nabestaanden veel sterkte met dit verlies.

CuraMare coronakaart 25 november