Fitter en gezonder met de nieuwe leefstijlgroep

jun 07 , 7:56 Zorg
233cc333 4645 47c8 97e8 db401ecceaf5
Wil je fitter en gezonder zijn met een gezonder gewicht? En wil je werken aan een duurzame verandering in leefstijl? Dan is de leefstijlgroep iets voor jou.
Volledig gediplomeerd leefstijlkundige Jeanine van Eerten start op maandagavond 17 juni een nieuwe leefstijlgroep in Oude-Tonge. Sluit je aan bij dit inspirerende traject en werk samen aan een gezonder en vitaler leven.
In dit leefstijlprogramma worden diverse thema’s behandeld. Deze zijn cruciaal voor een gezonde leefstijl. Denk hierbij aan voeding, bewegen, slapen en omgaan met stress. Deelnemen aan de groep is een unieke kans. Want onder professionele begeleiding verbeter je op een prettige manier je gezondheid en welzijn. Door deelname krijg je niet alleen waardevolle kennis en tips, maar ook steun van andere deelnemers. Samen werk je aan doelen en je motiveert elkaar. Ook is er persoonlijke aandacht in de vorm van individuele coaching.
Voor deelname is een verwijzing van de huisarts nodig. Door die verwijzing wordt het programma volledig vergoed, zonder eigen risico. Er zijn dus geen kosten verbonden aan de deelname.

Doe mee

Lijkt het je wat om mee te doen? Of heb je nog iets meer informatie nodig? Neem dan contact op met Jeanine van Eerten op 06 23 38 20 83 of stuur een e-mail naar [email protected]
. Wees er snel bij, want de groepen zijn klein en vol is vol.
De eerste bijeenkomst vindt plaats op maandagavond 17 juni van 19.00 tot 20.30 uur in het Infocentrum aan de Bernhardstraat 27 in Oude-Tonge. Alle bijeenkomsten zijn op maandagavond. Kijk voor meer informatie op de website van Jeanine .