Ouddorp Dental Care: Uw glimlach, onze zorg

jun 07 , 12:14 Zakelijk
dental care ouddorp maart 2024 48 1
Iedereen verdient een gezonde, stralende glimlach. Dat staat het team van Ouddorp Dental Care volledig achter.
Advertorial door Ouddorp Dental Care
Eigenaren Malgosia Zysk en Dirk Terpstra zetten zich sinds 2021 samen met hun team in om de mondgezondheid van hun patiënten op het hoogste niveau te brengen. Zij begrijpen dat een gezonde mond de basis is voor een goede algehele gezondheid. Daarom bieden ze een breed scala aan tandheelkundige diensten aan. Dat gaat van reguliere controles en reinigingen tot complexe ingrepen zoals wortelkanaalbehandelingen en orthodontie. De praktijk is uitgerust met de nieuwste technologieën, zodat ze altijd de meest geavanceerde zorg kunnen bieden.

Patiëntgerichte Benadering

Uw comfort en tevredenheid staan bij ons voorop. Ons vriendelijke en professionele team zorgt ervoor dat elke patiënt zich welkom en op zijn gemak voelt. We nemen de tijd om naar uw zorgen te luisteren en uw vragen te beantwoorden. Zo kunt u volledig geïnformeerd en gerustgesteld aan elke behandeling beginnen.

Specialisatie in Endodontie

Een van onze unieke voordelen is onze gespecialiseerde tandarts voor Endodontie, dr. Broda. Dr. Broda heeft jarenlange ervaring en een diepgaande expertise in het uitvoeren van complexe wortelkanaalbehandelingen. Dit betekent dat u en uw gezin niet verder hoeven te zoeken voor gespecialiseerde zorg. U kunt ook terecht bij ons voor een doorverwijzing.

Voordelen van Onze Praktijk:

  • Geavanceerde technologie: Wij gebruiken de nieuwste apparatuur voor nauwkeurige diagnoses en effectieve behandelingen. Denk hierbij aan 3D scans, CBCT, onzichtbare beugels en een operatiemicroscoop.
  • Ervaren team: Ons team van deskundige tandartsen en ondersteunend personeel heeft jarenlange ervaring in diverse tandheelkundige specialisaties. Daarnaast leert ons team continu bij om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken.
  • Flexibele afspraken: Wij bieden ruime openingstijden zoals op zaterdag, zodat u een afspraak kunt plannen die in uw drukke schema past.
  • Toegankelijkheid: Onze praktijk is gemakkelijk bereikbaar en rolstoeltoegankelijk, met voldoende gratis parkeergelegenheid.
  • Preventieve zorg: Wij geloven sterk in preventie en bieden uitgebreide mondgezondheidsscreenings, fluoridebehandelingen en sealants om tandbederf en andere problemen te voorkomen.
  • Kindvriendelijke zorg: Wij hebben ervaring in het werken met kinderen en zorgen ervoor dat hun tandheelkundige bezoeken aangenaam en stressvrij zijn. Onze kindvriendelijke benadering helpt hen om een leven lang goede mondhygiëne te behouden.

Uw partner in mondgezondheid

Wij geloven in een langdurige relatie met onze patiënten, gebaseerd op vertrouwen en kwaliteit. Of u nu op zoek bent naar een routinecontrole of een complexe tandheelkundige ingreep nodig heeft, wij zijn er om u te helpen.
Wij bieden ook cosmetische tandheelkundige behandelingen aan om uw glimlach er op zijn best uit te laten zien. Onze diensten omvatten tanden bleken, facings en esthetische restauraties. Met onze expertise in cosmetische tandheelkunde kunnen we u helpen het vertrouwen te krijgen dat gepaard gaat met een prachtig, stralend gebit.
Wij zijn trots op de positieve feedback van onze patiënten en de aanbevelingen die we ontvangen. Onze toewijding aan kwaliteit en zorg heeft ons geholpen een solide reputatie op te bouwen in de gemeenschap. U kunt erop vertrouwen dat u bij ons in goede handen bent.
Kies voor Ouddorp Dental Care en ervaar de beste tandheelkundige zorg die u verdient. Uw glimlach is onze passie, en we zijn er om u te helpen deze te behouden en te verbeteren. Maak vandaag nog een afspraak en zet de eerste stap naar een gezonder, stralender gebit.

Neem vandaag nog contact met ons op

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, bezoek onze website
, bel ons op 0187-700 234 of stuur een mail naar [email protected]. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze praktijk en u te helpen aan een stralende, gezonde glimlach.