Voorlichting dementie in het Diekhuus

Foto: Stichting ZIJN

“Ik weet niet of je nog altijd weet wie ik ben, maar ik weet wel dat ik zeker iets voor je beteken….”

Op donderdag 25 januari is er weer een mantelzorgcafé in het Diekhuus. Op deze middag komt Jannie van Eck, casemanager dementie, meer vertellen over dementie. Een casemanager kan van dienst zijn als u vragen heeft of problemen ervaart die met dementie te maken hebben. De casemanager is het vaste aanspeekpunt voor u en uw mantelzorgers. Zij geeft informatie, advies, begeleiding en voorlichting aan u en uw familie, vriend of buur.

Stichting ZIJN verzorgt de mantelzorgondersteuning op Goeree-Overflakkee. Voor mensen die intensief en langdurig voor een naaste zorgen organiseren wij bijeenkomsten.

Deze middag is in het Diekhuus, Beneden Zandpad 7 in Middelharnis. Aanvang is om 13.30 uur en het café zal rond 15.30 uur afgelopen zijn. Graag opgeven indien u aanwezig wilt zijn, via de mail [email protected] of telefonisch: 0187-641344.

LEES OOK: Stichting ZIJN zoekt vrijwilligers om ouderen gezelschap te houden

In het 2018 is het mantelzorgcafé weer gepland op donderdagmiddag, nl. 25 januari, 22 februari, 29 maart, 26 april, 31 mei, 27 september, 25 oktober en 29 november. Wij hopen u te ontmoeten op de activiteit, mede ter ondersteuning van uw taak als mantelzorger. U bent allen van harte welkom!

Reacties