Ruim 15.000 euro voor K-G-O

Foto: Arjan van Dam Fotografie, Kika

Team K-G-O heeft voor de Kika-Run maar liefst € 15.119,45 opgehaald. Hier een klein verslagje van de dag door Kika-ambassadeur Kees Witte.

Afgelopen zondag ben ik naar het Zuiderpark geweest waar het team van Kika-Goeree-Overflakkee de Kika-Run heeft gelopen. Het was een fantastische dag met veel emotie maar ook  veel gelachen, echt was super om dit mee te maken en om te zien hoeveel mensen zich inzetten voor Kinderen met Kanker. Ik heb gelachen maar ook met tranen in mijn ogen gestaan en ben dan ook super trots en dankbaar op mijn team, want wat zij hebben gepresteerd in de afgelopen maanden om zoveel geld op te halen voor het mooie doel is in een woord Super de Super.

Mede door de inzet van het K-G-O team  heeft de Kika-Run Rotterdam een mega bedrag opgehaald van € 336.571,13 voor Kika, dit bedrag gaat weer naar onderzoek naar kinderkanker en daarmee hopen we dat de genezingen en overlevingskans van kinderkanker nog vlugger naar de 95% gaat.

LEES OOK:  Bestel nu het enige echte Kika-hardloopshirt!

Namens het K-G-O team wil ik alle sponsoren en mensen die ons K-G-O team hebben gesteund en bedragen hebben gedoneerd om dit fantastische bedrag bij elkaar te krijgen Super bedanken namens Kika en de Kids voor wie we het doen. Het is echt geweldig.

Reacties

Cookieinstellingen