Echte originele Kika-hardloopshirts

Foto: Kika GO

Alle hardloopfanatiekelingen opgelet! Kika heeft nu wel een hele leuke actie gevonden om het goede doel te steunen!

“Op 30 december 2007 werd er bij onze zoon Julian een zeldzame vorm van leukemie (JMML) ontdekt. Het was een jaar van onzekerheid, ziek zijn, vechten, beenmergpuncties, bloedtransfusies, beenmergtransplantatie, onzekerheid, hoop, vechtlust, optimisme, teleurstellingen en uiteindelijk heel veel verdriet nadat onze kanjer op 11 december 2008 op 4-jarige leeftijd is overleden,” vertelt Marisca Visser-Keizer uit Stellendam. “Gelukkig heeft ons leven, ondanks het grote verdriet en gemis, ook weer een positieve wending gekregen en genieten we ook weer van de mooie dingen in het leven, zoals onze dochters en hardlopen.”

LEES OOK: JMK Ouddorp steunt RoPaRun-team Mourik

Hardloopshirts voor Kika
“In januari zag ik ineens voorbij komen op internet dat er een KiKaRun is op 25 juni in Rotterdam. Er was een hardloopteam opgericht met mensen uit de omgeving. Een aantal mensen hadden vorig jaar zelfstandig de KiKaRun gelopen en kwamen op het idee om de Ambassadeur van KiKa, Kees Witte, te benaderen om voor 2017 een team op te richten om zo nog meer geld in te zamelen. En zo is Team K-G-O (Kika Goeree Overflakkee) ontstaan, waarvan ik nu lid ben,” gaat ze verder. “Ik zag op internet vaak leuke hardloopshirts voorbij komen met allerlei leuke teksten en bedacht toen ineens dat het wel leuk zou zijn om zelf een hardloopshirt te ontwerpen en te gaan verkopen voor KiKa. Na een paar avonden knutselen op de computer had ik een ontwerp gemaakt.  Nu zijn we zover dat de shirts in de webshop staan.”

Er zijn damesshirts, herenshirts en tank tops in diverse kleuren en maten te bestellen vanaf €17.50 per stuk. De volledige opbrengst van de verkoop gaat naar Kika. De shirts zijn uitsluitend verkrijgbaar in de officiële webshop van Kika GO.

Reacties