Informatieavond over borstkanker

Foto: Sam Fish

Eén op de zeven vrouwen krijgt borstkanker. De verwachting is dat het aantal borstkankerpatiënten de komende jaren zal stijgen.

Voor hen en voor andere geïnteresseerden is er op donderdag 13 oktober van 19.00 tot 21.30 uur een informatiemarkt in het restaurant van Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis, onderdeel van Borstcentrum ZuidHollandZuid. Tijdens deze avond is het mogelijk om een rondleiding te krijgen over de afdeling Radiologie, is er een modeshow met lingerie en badmode, informatie over behandelingsmogelijkheden, plastische chirurgie, hoofdhuidkoeling, fysiotherapie, prothesen, haarwerken en persoonlijke verzorging.  Een soortgelijke avond wordt georganiseerd door de andere ziekenhuis van het borstcentrum. Het complete programma is te vinden op www.borstcentrumzuidhollandzuid.nl

LEES OOK: Nieuw certificaat voor Van Weel-Bethesda Ziekenhuis, Dirksland

Borstcentrum ZuidHollandZuid
Borstcentrum ZuidHollandZuid biedt hoogwaardige zorg aan patiënten met (een verdenking op) borstkanker. Het centrum is een initiatief van Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis in Dirksland, het Ikazia Ziekenhuis en Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam en Spijkenisse Medisch Centrum in Spijkenisse. Meer dan tachtig medisch specialisten, paramedici (zoals fysiotherapeuten en diëtisten) en verpleegkundigen werken intensief samen. De zorg wordt verleend vanuit de vier verschillende ziekenhuizen.

Reacties