Workshops voor mantelzorgers bij Stichting ZIJN

Foto: Afbeelding van Sabine van Erp via Pixabay

Mantelzorgers zijn belangrijk voor de samenleving. En Stichting ZIJN vindt dat alle mantelzorgers op hun best moeten zijn.

Zorgen voor een ander is belangrijk en kan voldoening geven, maar kan soms ook zwaar zijn. Je loopt het risico je grenzen te overschrijden. Eigenlijk kun je alleen goed voor een ander zorgen wanneer je ook goed voor jezelf zorgt. Stichting ZIJN biedt daarom vier workshops aan die kunnen helpen (weer) in je kracht te komen.

Alle workshops worden gegeven in het Wijkcentrum aan de Doetinchemsestraat 27 in Middelharnis. Marieke Gerhards verzorgt de workshops. Er zijn geen kosten verbonden aan de deelname, maar vooraf aanmelden is wel verplicht. Dat kan door te bellen naar 0187048 33 66 (optie 2) of stuur een e-mail naar [email protected]. Aanmelden kan tot 28 mei.

De workshops

De eerst workshop vindt plaats op maandag 3 juni van 10.00 tot 12.00 uur. Dit is de workshop ‘kiezen voor jezelf’. In deze workshop leer je keuzes te maken die goed zijn voor jezelf. De tweede workshop staat op het programma voor maandag 17 juni van 14.00 tot 16.00 uur. Deze workshop gaat over voeding. Want goed zorgen voor jezelf begint bij goed eten. Je leert hoe je gemakkelijk en gezond kunt eten om je energiek te voelen.

In workshop drie op maandag 24 juni van 10.00 tot 12.00 uur, staat ontspanning centraal. Deze staat in het teken van tijd voor jezelf maken om even los te komen van de zorg en jezelf weer op te laden. En tot slot is er de vierde workshop op maandag 1 juli van 10.00 tot 12.00 uur. Deze dag kun je je wensen en dromen zichtbaar maken. Het wordt een ontspannen bijeenkomst waarbij je bezig bent om beelden te verzamelen om je inspiratiebord vorm te geven.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen