Informatiemarkt Leven met dementie

Foto: Pixabay

De gemeente Goeree-Overflakkee, zorgverzekeraar CZ en de Ketenzorg dementie op Goeree-Overflakkee organiseren een informatiemarkt Leven met dementie.

De informatiemarkt vindt plaats op woensdag 21 september in Het Diekhuus in Middelharnis.

Heeft u te maken met de gevolgen van leven met dementie? Of zorgt u voor iemand die dementie heeft? Dan biedt de informatiemarkt Leven met dementie u veel informatie.

LEES OOK: Gemeenteraad bezoekt Achthuizen

Vergroten kennis over dementie
De informatiemarkt Leven met dementie wordt georganiseerd tijdens de Wereld Alzheimer Dag. De markt is met name bedoeld voor mensen met dementie, mantelzorgers, vrijwilligers, professionals, leerlingen en belangstellenden die meer willen weten over dementie of op zoek zijn naar ondersteuning bij de omgang met dementie.

Datum: woensdag 21 september 2016

Tijd: van 14.00 tot 20.30 uur

Locatie: Het Diekhuus, Beneden Zandpad 7 Middelharnis

Informatiemarkt Leven met dementie
Op de informatiemarkt geven – naast de organiserende partijen – diverse organisaties, zoals Alzheimer Nederland, Careyn, CuraMare en Stichting ZIJN, informatie over dementie en hoe hiermee om te gaan. Daarnaast zijn er demonstraties over producten, diensten en nieuwe ontwikkelingen die mensen met dementie en hun mantelzorgers kunnen ondersteunen.

Regionale aanpak
De informatiemarkt wordt georganiseerd in het kader van het project ‘Regionale aanpak dementiezorg Goeree-Overflakkee’. Voor dit project is op 18 april 2016 een intentieverklaring ondertekend door de gemeente Goeree-Overflakkee, Ketenzorg Dementie Goeree-Overflakkee en zorgverzekeraar CZ. Doel is het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met dementie en hun mantelzorgers in alle fasen van dementie.

LEES OOK: OBS de Inktvis helpt kinderafdeling ziekenhuis

Meer informatie
Wilt u meer weten over ondersteuning en zorg bij dementie op Goeree-Overflakkee? Bezoek dan de website www.ketenzorgdementie-zhe.nl. Voor meer informatie over de regionale aanpak dementiezorg op Goeree-Overflakkee neemt u contact op met mevrouw J. van Loon, via het algemene telefoonnummer 14 0187 of per e-mail: [email protected].

Reacties