CuraMare praat je even bij

Foto: Pixabay

Op maandag 4 juli organiseert CuraMare een avond om zich richting de bewoners van de regio Goeree-Overflakkee, Voorne-Putten en Schouwen Duiveland te verantwoorden over de wijze waarop CuraMare zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld en te informeren over recente ontwikkelingen binnen CuraMare.

De zorg is de laatste jaren flink in beweging. Als zorgaanbieder in de regio, met ziekenhuiszorg, thuiszorg en ouderenzorg, is het van groot belang om bij ontwikkelingen aangesloten te blijven, zonder daarbij de menselijke maat uit het oog te verliezen. En altijd met het uitgangspunt Zorg dichtbij waar het kan, ver weg als het moet. Hiervoor werkt Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis binnen de coöperatie Zorg op Zuid nauw samen met het Maasstad Ziekenhuis en Ikazia Ziekenhuis en is sinds begin dit jaar zeer actief binnen het Spijkenisse Medisch Centrum.

LEES OOK: Nieuw Rijsenburgh breidt uit, de geitjes mogen blijven!

Reden voor CuraMare om alle inwoners uit de regio bij te praten over de manier waarop de organisatie met deze ontwikkelingen omgaat en de strategie voor de komende jaren toe te lichten. Met als uitgangspunt ‘zorgen doen we samen’ presenteert de Raad van Bestuur de huidige stand van zaken en de plannen voor de toekomst met aansluitend een debat aan de hand van stellingen.

Komt u ook?
We nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn. U kunt zich aanmelden via [email protected]. De avond vindt plaats op maandag 4 juli in Nieuw Rijsenburgh, Sperwer 271 in Sommelsdijk en start om 20.00 uur.

Reacties