Veranderingen rondom bloedafname in Stellendam

Foto: Afbeelding van kropekk_pl via Pixabay

Er gaat binnenkort wat veranderen rondom het bloedprikken in Stellendam. Het prikpunt verandert van locatie.

Het gaat hierbij om de bloedafname voor het laboratorium van het Van Weel-Bethesda ziekenhuis in Dirksland. Vanaf 8 maart kunnen patiënten van huisarts Kassar een afspraak maken via de praktijk van dokter Kassar. Voor hen zal de bloedafname vanaf dat moment ook plaatsvinden in de praktijk aan de Langeweg.

Dit geldt voor zowel aanvragen voor bloedafnamen van de dokter, als voor de aanvragen van een specialist van het ziekenhuis. Uiteraard moet de patiënt dan wel ingeschreven staan bij de huisartsenpraktijk van dokter Kassar.

Verhuizing

Tot nu toe zat het prikpunt van het ziekenhuis in ’t Haegse Huus aan de Haagsestraat in Stellendam. Daar kan tot 1 april ook nog steeds geprikt worden op maandag- en woensdagochtend. Dat is dus voor overige patiënten, dus de trombosedienst, patiënten van andere huisartsen et cetera.

Per 1 april verhuist dit prikpunt definitief naar de huisartsenpraktijk van dokter Kassar. Daar kun je dan ook terecht zonder afspraak. Het prikpunt in ‘t Haegse Huus komt daarmee volledig te vervallen.

Zowel Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Stellendam als het Laboratorium van Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is ervan overtuigd dat er met deze samenwerking een goede service aan de patiënten in Stellendam en omgeving wordt geboden.