Online bijeenkomst; ‘Als dat maar goed gaat’

Foto: Youz

De pubertijd is een verwarrende en soms stressvolle periode. Dat geldt voor zowel de kinderen als de ouders.

In deze periode kan het zijn dat je als ouder problemen tegenkomt. Preventiemedewerkers van Youz hebben hier dan ook dagelijks mee te maken. Zij krijgen vragen als ‘hoe maak ik afspraken over gamen of schermtijd?’. En ‘Waarom gedraagt mijn puber zich ineens zo anders?’. Maar ook ‘Hoe schadelijk is cannabis nu echt?’ en ‘Waarom is alcohol zo schadelijk voor jongeren?’.

Online bijeenkomst

Het zijn allemaal vragen die voorbij kunnen komen in een gezin met pubers. En het zijn vragen die je graag beantwoord ziet worden. Die antwoorden, en vele andere, kun je krijgen op woensdag 13 januari vanaf 19.30 uur. Dan start er namelijk een online bijeenkomst voor ouderen die tegen opvoedkundige problemen aanlopen.

Helder Theater speelt diverse herkenbare opvoeddilemma’s na. Daarbij geeft de preventiewerker uitleg en tips over hoe met de situatie om te gaan. De bijeenkomst vindt online via YouTube plaats. Wanneer je je aanmeldt, ontvang je op de dag van de bijeenkomst een link.

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd en wil je de bijeenkomst bijwonen? Of wil je liever wat meer informatie over bepaalde onderwerpen? Misschien heb je wel concrete vragen voor de medewerkers van Youz. Kijk dan op de website www.puberenco.nl voor meer informatie en de contactmogelijkheden.