Lachend energie besparen met een leuk spel

Foto: PR Junior Energiecoach

Welke apparaten verbruiken het meeste stroom? Hoeveel lampen branden er op dit moment in jouw huis? Het spel ‘Junior Energiecoach’ daagt je uit!

Het doel van het spel is een schoner milieu en een vollere portemonnee. Dit alleen al door meer inzicht over hoe je thuis makkelijk energie kunt besparen. Het spel start op 27 februari en duurt vijf weken. En het kost je maar 15 tot 30 minuten per week.

Junior Energiecoach

Het spel is vooral bedoeld voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar. Maar in principe kan het hele gezin meespelen en heeft iedereen er baat bij. Speel met de Junior Energiecoach on- en offline een spel met leuke leerzame challenges. Maak puzzels, doe experimenten en win prijzen met de leuke winacties. Kennis en bewustwording over energie nemen toe. En het motto is; met energie kun je lachen!

Doe je mee?

TV-held Varkentje Rund kruipt in de rol van Junior Energiecoach. Samen met het hele gezin gaat hij leuk en leerzaam energie besparen. Durf jij mee op lampenjacht of stekkerexpeditie? Kinderen zijn na afloop net zo’n Energiecoach als hun tv-held. En het is natuurlijk ook leuk en leerzaam voor de ouders!

Wil je meedoen? Of heb je eerst nog wat meer informatie nodig? Kijk dan op de website www.juniorenergiecoach.nl. Schrijven kan tot en met 20 februari!