Bezoek de fysiotherapie op een veilige manier

Foto: CuraMare

Het is in deze tijd lastig om medische hulp te vragen. Corona heeft vaak voorrang en veel mensen doen hun eigen kwaaltjes te niet.

Daarnaast vinden veel mensen het ook eng om bijvoorbeeld naar een huisarts of fysio te gaan. Maar zorgorganisatie CuraMare doet er alles aan om de veiligheid bij de fysio te waarborgen.

Veilig

“We bieden eerstelijns fysiotherapie voor iedereen ouder dan 18 jaar,” laten ze weten. “De praktijk is gevestigd in Nieuw Rijsenburgh in Sommelsdijk. Deze is te vinden in een afgescheiden gedeelte in de centrale hal. Daar bevindt zich de wachtruimte met aangrenzend de oefenzaal en de behandelkamers. Hier is alles ruim opgezet zodat afstand houden gewoon mogelijk is. Uiteraard gelden ook hier alle veiligheidsmaatregelen en worden de spreekkamers en fitnessapparaten na ieder gebruik gereinigd.”

Herstel

De fysiotherapeuten van CuraMare Behandeling zijn er voor het behandelen van klachten aan het bewegingsapparaat. Maar daarnaast zijn ze ook expert in meer complexe problematiek. Ook herstel na COVID behoort tot de expertise. Samen met jou werken de fysiotherapeuten van CuraMare aan het herstel.

Er wordt gezocht naar de oorzaak van het probleem in plaats van alleen te focussen op het aanpakken van de gevolgen. Hierdoor krijg je weer de regie over de klachten en kun je in het vervolg preventief te werk gaan om problemen te voorkomen. Bij CuraMare Behandeling staat kwaliteit voorop.

Contact

De therapeuten zijn ieder gespecialiseerd in specifieke klachten. Bij een eerste afspraak wordt je daarom al meteen gekoppeld aan de juiste therapeut. Maak een afspraak via 0187-48 83 81.