Veel winkels vanmorgen al vroeger open

Foto: Afbeelding van StockSnap via Pixabay

De maandag is eigenlijk altijd lastig in te schatten in Middelharnis Centrum. De ene winkel is wel open, de andere helemaal niet en weer een andere vanaf 13.00 uur. Maar deze maandag, 14 december, is dat even niet het geval!

Door Sam Fish

Al dagen stijgen de coronacijfers met grote hoogte. Ook op Goeree-Overflakkee is dat het geval. Zo zijn er al drie dagen op rij ruim 30 nieuwe besmettingen per dag gemeld. Door die stijging wordt er in Den Haag gesproken over mogelijk strengere maatregelen. Eén van die strengere maatregelen zou het sluiten van niet-cruciale winkels zijn. Daarbij gaat het om kledingwinkels, juweliers en dat soort zaken.

Snelle inkopen

Om de mensen tegemoet te komen gaan daarom de winkels op maandag 14 december al vroeger open. Zo opent Paleander haar deuren om 9.00 uur en ben je vanaf 11.00 uur welkom bij Ever Jeans. Kapsalon Marvellous zet zelfs meer personeel in om zo wat meer plek vrij te maken voor een snelle knipbeurt.

Heb je dus nog iets nodig? Steun dan nog even snel de lokale ondernemers. Laat hen de kerst niet helemaal koud ingaan. Houd je hierbij echter wel aan de maatregelen. Draag een mondkapje als je ergens naar binnen wilt en houd afstand tot andere mensen in de winkels. Heb je gezondheidsklachten die kunnen wijzen op het coronavirus? Blijf dan thuis en maak een afspraak om je te laten testen.

Het ziet er niet goed met het oplopen van het aantal besmettingen. Een totale lockdown op korte termijn, ook voor de…

Geplaatst door Paleander op Zondag 13 december 2020

Ook wij houden ons hart vast voor wat er maandagavond besloten gaat worden in Den Haag. Daarom ook bij ons een extra…

Geplaatst door Sporthuis de Bont op Zondag 13 december 2020

Het zijn onzekere tijden en alle besmettingen lopen helaas weer flink op, omdat ook wij niet weten wat het ons…

Geplaatst door Kapsalon Marvellous op Zondag 13 december 2020