Een gezellige middag tijdens het mantelzorgcafé!

Foto: Jaap Peeman

Stichting ZIJN verzorgt al jaren de mantelzorgondersteuning op Goeree-Overflakkee. Want mantelzorgers zorgen veel, maar verdienen zelf ook een momentje.

Nu met de maatregelen rondom het coronavirus is dat erg lastig om te organiseren. Maar de organisatie heeft het voor elkaar en dus is er op donderdag 17 december weer een mantelzorgcafé.

Het is voor de mantelzorgers geen makkelijk jaar geweest. De zorg is misschien wel enorm toegenomen doordat er minder mogelijk was. Maar misschien heeft het ook wel stil gelegen, omdat ze niet bij de mensen konden komen voor wie ze zorgen. Dat maakt het dan weer emotioneel zwaar door de extra zorgen.

Voor deze mensen wordt er daarom een mantelzorgcafé georganiseerd. Dit keer met een leuke activiteit, maar natuurlijk ook gezelligheid.

Meer informatie

De middag vindt plaats in de Foyer van het Diekhuus en duurt van 13.30 tot 15.00 uur. De entree is gratis, maar vooral aanmelden is wel verplicht. Dit is in verband met de maximale groepsgrootte die is toegestaan. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar [email protected] of bel naar 0187-48 33 66, toets 2.