Dirksland één van de beste ziekenhuizen van Nederland!

Foto: PR CuraMare

Elk jaar houdt weekblad Elsevier een verkiezing voor het beste ziekenhuis van Nederland. Ons eigen ziekenhuis heeft goed gescoord!

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis in Dirksland is ook beoordeeld. Zij behaalde de hoogst mogelijke score in deze verkiezing. Daarmee behoort het ziekenhuis in Dirksland tot de 13 beste ziekenhuizen van Nederland.

Beoordeling

Ruim zeventig Nederlandse ziekenhuizen zijn beoordeeld door Elsevier. Er werd daarbij gekeken naar 392 verschillende punten. Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis blinkt dit jaar vooral uit in de medische zorg. Het ziekenhuis levert nauwkeurige en juiste zorg volgens wetenschappelijke richtlijnen. Daarnaast waarborgen de medewerkers een hoge patiëntveiligheid. Ook de patiëntgerichtheid is dit jaar aanzienlijk gestegen binnen het ziekenhuis.

De resultaten zijn gebaseerd op gegevens die ziekenhuizen verplicht moeten doorgeven. Dit gebeurt onder andere bij de Inspectie voor Gezondheidszorg en Jeugd en het Zorginstituut.

Wist je dat de medewerkers van zorgorganisatie CuraMare mee hebben gedaan aan de Jeruzalem challenge? Check de video hier!