Online bijeenkomst voor ouders over alcohol

Foto: Alliantie Alcoholbeleid Nederland

Op maandag 16 november is de eerste interactieve online bijeenkomst voor ouders. Deze wordt georganiseerd door Youz samen met theatergezelschap Helder Theater.

Het thema van de bijeenkomst is alcohol. Wat doet alcohol met je hersenen? Waarom is het schadelijk voor jongeren? En hoe bespreek ik dit met mijn kind en hoe maken we afspraken? Dat zijn een aantal vragen die behandeld worden in de online bijeenkomst.

Theatergezelschap

Het theatergezelschap sluit ook aan in de bijeenkomst. Zij spelen verschillende situaties na die je als ouder bekend voor kunnen komen. Daarnaast geven preventiemedewerkers van Youz informatie en gaan ze graag in gesprek. Uiteraard doen ze dit alleen als je daar zelf behoefte aan hebt.

Bijeenkomst

De online bijeenkomst vindt plaats op maandag 16 november om 19.30 uur. Wil je je aanmelden? Of heb je eerst nog wat meer informatie nodig? Ga dan naar de website www.puberenco.nl. Daar is het aanmeldformulier te vinden, maar ook een hoop informatie.

De informatiebijeenkomst is volledig gratis.

Youz

Youz Verslavingszorg is een onderdeel van Antes PG. Bij Youz werken professionals die kinderen, jongeren en (jong)volwassenen helpen met verslavindsproblemen. Ook behandelen zij het gezin er omheen. Dit gebeurt zo intensief als nodig is en zo kort mogelijk. Ze werken op poli’s en digitale platforms, maar bieden ook hoog-specialistische geestelijke gezondheidszorg (GGZ), opname en crisisopvang.

Youz werkt samen met de jongere, het gezin en ieder ander die iets in het herstel kan betekenen. Wil je meer informatie over Youz? Kijk dan op www.youz.nl.