Prachtige cheques voor De Vliedberg in Ouddorp

Foto: PR CuraMare

Eind september zijn er diverse cheques uitgereikt binnen de woonzorglocatie de Vliedberg in Ouddorp. Tijd voor feest.

Het begon met een cheque binnen van Henk van Antwerpen uit Ouddorp. Hij heeft geld opgehaald met een eigen feestje. Dit leverde € 3665,- op. Zijn goede doel ‘de ouderenzorg’ komt in de Vliedberg goed van pas. Het bedrag dat Henk ophaalde wordt gebruikt om een van de activiteitenruimtes op de eerste verdieping op te knappen.

Qwiek-up

De afgelopen weken zijn ook de cheques van de DoeGoed actie uitgereikt. Deze werden door Paulina.nu toegekend aan diverse organisaties op het eiland. Hiervoor ging ook een bedrag naar de Vliedberg in Ouddorp. Dit geld wordt besteed aan Qwiek-up. Dat is een mobiel apparaat dat beelden projecteert op het plafond of de muur. Dit wordt ondersteund met rustgevende muziek en andere geluiden.

Ladies Circle

Tot slot kwam er ook nog een mooi bedrag vanuit de Ladies Circle 45 Goeree-Overflakkee. Zij hebben blikken met paaseitjes verkocht en het statiegeld van lege flessen verzameld. Dit leverde het prachtige bedrag van € 3900,- op.

Blij

Het zal je dan ook niet verbazen dat de Vliedberg blij is met de donaties. “We zijn blij verrast met de schenkingen,” zegt een dankbare welzijnscoach namens het hele team. “Op deze manier kunnen we nog meer bijdragen aan het welzijn van de bewoners.”