Doe online de gratis VermoeidheidsCheck!

Foto: PR DA Drogist

De coronacrisis heeft er bij iedereen goed ingehakt en nu gaan we de tweede golf in. Dat vraagt wat van een persoon. Je kunt nu online gratis inzicht krijgen in de mate van je vermoeidheid.

Geen ‘nee’ kunnen zeggen, regelmatig overwerken, de constante prikkels van sociale media en de taken thuis. Het zijn allemaal factoren waardoor je op een gegeven moment niet meer goed kunt herstellen. Zelfs niet als je rust neemt.

Als gevolg daarvan worden de energievoorraden uitgeput en de belastbaarheid neemt steeds verder af. Dit kan resulteren in (chronische) vermoeidheid of zelfs een burn-out. Doe de gratis vermoeidheidscheck en kom erachter waar je op dit moment staat. Na het beantwoorden van de vragen ontvang je direct online advies.

DA VermoeidheidsCheck

De online DA VermoeidheidsCheck is ontwikkeld in samenwerking met het Rottermse herstel- en vitaliteitscentrum BioCheck. Dat centurm is van topsprinter en voormalig Olympisch atleet Patrick van Luijk. Hij doet dit samen met longfunctieanalist Stans van der Poel.

Van der Poel ontwikkelde jaren geleden een methode om mensen te helpen te herstellen in rust. Het is een wetenschappelijk onderzochte methode om mensen te helpen. Van Luijk zet deze methode dan ook al jaren in. “Met behulp van deze methode hebben we inmiddels honderden mensen geholpen. Zij kunnen weer fit en vitaal aan het werk en genieten van het leven,” zegt Van Luijk. “We zijn zeer verheugd dat DA Drogist onze methode nu ook gaat aanbieden.”

Lancering

Op 25 september werd de online VermoeidheidsCheck officieel gelanceerd. Dit werd gedaan bij het DA-filiaal in Delft door projectmanager Sylvia van Oden en Patrick van Luijk. Wil je meer weten over je eigen staat van vermoeidheid? En wil je weten hoe je daar het beste mee aan de slag kunt gaan? Ga dan naar de website van DA en doe de check!

Cookieinstellingen