Een droomachtig cadeau voor een zorgmedewerker

Foto: PR Boxspring Compleet

De zorgmedewerkers werken op dit moment rond de klok om het corona-virus te bestrijden. Dan zit slapen er even niet in.

Door Sam Fish

Maar dit gaat ook weer een keer over en dan is daar Boxsprings Compleet uit Middelharnis. Zij willen graag iets terug doen voor een zorgmedewerker op het eiland. Dat doen ze in de vorm van een complete boxspring, gevuld met cadeaus, kaarten en tekeningen van inwoners. (zie foto onderaan) Daar kan nog veel meer bij!

Nomineren

Het is aan de inwoners van Goeree-Overflakkee om een zorgmedewerker te nomineren voor de prijs. Zet hem of haar in het zonnetje door deze persoon te taggen op de Facebookpagina van Boxspring Compleet. Op vrijdag 3 april wordt de winnaar bekend gemaakt.

Cadeautjes

Om het bed nog verder op te vullen kunnen er natuurlijk nog veel meer cadeautjes, kaarten en tekeningen opgestuurd worden. Dat komt namelijk allemaal terecht in het opberggedeelte van het bed en is dus een echte verrassing. De winnaar van het bed kan deze cadeaus vervolgens uitdelen op de afdeling waar hij of zij werkt.

Opsturen

Wil je ook een cadeautje, kaart of tekening opsturen naar de mensen in de zorg? Doe dat dan naar het volgende adres, of breng het even langs in de winkel. Dan weet je zeker dat het er op tijd is.

Molenweg 8 E
3241 LH Middelharnis

Boxspring gevuld