Stichting ZIJN biedt telefonische hulp in corona-crisis

Foto: Pixabay; Alexas_Fotos

Stichting ZIJN is de komende weken telefonisch extra bereikbaar. Dit kan zijn voor jezelf of voor een ander.

Door Sam Fish

De ontwikkelingen rondom het corona-virus gaan razendsnel. Zo is er een paar dagen geleden besloten dat er geen bezoek meer is toegestaan in de verzorgingstehuizen. Dat kan er voor zorgen dat het sociale leven voor veel mensen helemaal stil valt. En dat kan zwaar zijn. Dat is voor Stichting ZIJN een reden om de telefonische bereikbaarheid uit te breiden.

Zo kan het zijn dat mensen problemen ondervinden door de sociale isolatie. Of misschien is er een situatie die je bezorgd maakt. Dan kan het zijn dat je daarover met iemand wilt praten. Stichting ZIJn biedt dan een luisterend oor. Ook bieden ze hulp, geven ze adviezen en zoeken ze mee naar oplossingen.

Bellen maar

Stichting ZIJN is zeven dagen per week telefonisch bereikbaar. Dit is tijdens kantooruren van 9.00 tot 17.00 uur. Je kunt dan bellen naar 0187-48 33 66, toets twee. In het weekend zijn ze te bereiken op een speciaal mobiel nummer; 06 16 25 37 99.

Uiteraard zijn ze ook per e-mail bereikbaar. Voor vragen voor jezelf of een hulpbehoevende naaste, mail dan naar [email protected]. Dit kan ook naar [email protected]. Stichting ZIJN is er voor je in deze tijd. #SamenSterk