Het ziekenhuis heeft extra hulp nodig

Foto: PR CuraMare

CuraMare doet een beroep op de burgers. Ze zoeken namelijk extra hulp voor patiëntgebonden taken.

De zorgorganisatie plaatst de oproep op hun facebook pagina. “Deze corona-crisis overwinnen we alleen als we elkaar helpen,” schrijven ze. “Ook CuraMare kan de extra hulp goed gebruiken.”

De extra hulp gaat in eerste instantie op patiëntgebonden taken. Maar ook voor andere taken zullen ze op de korte termijn extra handen nodig hebben.

Wie wordt gezocht?

Om de mensen wat meer duidelijkheid te geven hebben ze een handig lijstje gemaakt van wie ze precies zoeken.

  • Jij bent een gediplomeerd en BIG geregistreerd verpleegkundige die de aankomende periode extra wilt werken;
  • Je bent werkzaam in de zorg, anders dan in een ziekenhuis én je bent bereid om ons te ondersteunen in ons ziekenhuis en/ of thuis- en ouderenzorg;
  • Jij bent nu niet werkzaam maar je hebt in het verleden wel gewerkt als verpleegkundige of in een andere zorgfunctie;
  • Jij bent een geregistreerd arts die de aankomende periode extra wilt werken;
  • Jij hebt geen zorgachtergrond, je werkt wel binnen CuraMare en je wilt ondersteuning bieden in de directe patiëntenzorg.

Aanmelden

Kun jij je vinden in de bovenstaande criteria en help je graag een handje in deze tijd? Dan kun je je aanmelden door een e-mail te sturen naar [email protected]. Laat in de mail even de volgende gegevens achter: naam, functie, contactgegevens, opleidingsachtergrond, werkervaring, beschikbaarheid en of je een interne medewerker bent of niet.

Het is de taak aan de mensen in het ziekenhuis om te kijken wie zij in kunnen zetten. Ben je geschikt? Dan nemen ze zo snel mogelijk contact met je op voor een telefonische kennismaking. Samen wordt er dan verder gekeken naar de beste manier om bij te dragen.

Wat krijg je terug?

De organisatie is enorm blij dat mensen zich willen inzetten tijdens deze corona-crisis. Je wordt betaald marktconform volgens CAO ziekenhuizen. Ben je al een medewerker bij CuraMare? Dan kun je ervoor kiezen om je extra inzet om te zetten in extra gewerkte uren of uit te laten bestalen. Indien het nodig is zorgt het ziekenhuis voor een opfriscursus of extra scholing.