Ziekenhuismedewerker besmet met corona-virus

Foto: PR CuraMare

CuraMare laat via haar website weten dat één van de medewerkers van het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis in Dirksland positief is getest op het corona-virus.

Door Sam Fish

De medewerker verblijft op dit moment in thuisisolatie en er loopt een contactonderzoek. Door de thuisisolatie is er geen verhoogd risico voor patiënten en de zorg. De zorg in het ziekenhuis gaat ook gewoon door.

Verder laat de organisatie weten dat de situatie in het ziekenhuis ongewijzigd is. Er is nog steeds maar één patiënt in isolatie in het ziekenhuis zelf. Deze wordt behandeld volgens de landelijke richtlijnen. Daarnaast zijn er vier mensen met symptomen. Zij zijn ook in isolatie gezet in het ziekenhuis.

LEES OOK: Alle activiteiten en evenementen die door het corona-virus zijn geannuleerd op een rijtje

Corona-virus

Sinds donderdag 12 maart is het corona-virus ook op Goeree-Overflakkee opgedoken. In heel Nederland zijn er op dit moment 959 mensen positief getest op het virus. Tien van hen zijn er overleden, maar er zijn ook al veel mensen weer genezen.

De laatste dagen hebben we heel veel geplaatst over het corona-virus. Daarmee zijn veel vragen beantwoord. Wil je alles nog eens rustig teruglezen? Bekijk dan het dossier dat we hebben aangemaakt. Daarin zijn alle nieuwsberichten rondom het corona-virus in een handomdraai terug te vinden.