Gezond en fit ouder worden, wie wil dat nou niet?

Foto: Image by kamila211 from Pixabay

DA + MOOI drogisterij en parfurmerie Hisschemoller in Middelharnis organiseert twee evenementen. Deze staan allebei in het teken van gezond, mooi en fit ouder worden.

Het worden twee super leuke avonden met interessante onderwerpen en thema’s.

Lente

Het eerste evenement staat gepland voor woensdag 18 maart en heeft als thema ‘mooi en fit de lente in’. Het gaat om een speciale klantenavond met medewerking van leveranciers en plaatselijke ondernemers. Zij hebben allemaal iets te maken met mooi en fit zijn.

Zo kun je je cholesterol en bloeddruk laten testen, laat een huidanalyse doen of krijg huidadvies. Er is een visagiste en een pedicure en je kunt een geurenadvies krijgen. Krijg advies over je gewrichten, leer over voedingssupplementen.

Daarnaast is er ook nog een leuke verloting met fantastische luxe prijzen. En bij een besteding vanaf 25 euro krijg je een leuke goodiebag mee naar huis. Als klap op de vuurpijl krijgen de klanten 25 procent korting op het hele assortiment. De voorwaarden daarvoor zijn te vinden in de winkel.

De entree voor dit eerste evenement is volledig gratis. De deuren openen om 18.30 uur en rond 20.30 uur is alles weer afgelopen.

Voeding

Het tweede evenement staat in het teken van fit ouder worden, voeding en voedingssupplementen. Deze avond is op dinsdag 24 maart in de Rabobankzaal van het Diekhuus. De deuren openen om 20.00 uur en de avond duurt ongeveer 2 uur. De entree bedraagt € 5,- per persoon, dit is inclusief een kopje thee of koffie. De kaarten zijn te koop in de winkel van DA. Bij aankoop van 2 New Care producten krijg je ze zelfs helemaal gratis!

De avond is speciaal voor iedereen die er interesse in heeft. Of je nu 20 bent of 80, iedereen is welkom. De avond wordt aan elkaar gepraat door Margo Peinemann. Vanuit haar kennis en ervaring leidt Margo artsen en therapeuten op. Verder behandelt ze patiënten en begeleidt ze sporters. En natuurlijk houdt ze lezingen over haar passie; het verbeteren van ieders gezondheid. Ze gaat het ook zeker hebben over de preventie van het griepvirus.