Bloementaartje maken tijdens het mantelzorgcafé

Foto: Sam Fish

Op donderdag 27 februari is het Diekhuus in Middelharnis weer het decor voor een nieuw mantelzorgcafé. Wederom is er een leuke activiteit gepland.

Wil je andere mantelzorgers ontmoeten en tegelijkertijd een leuke creatieve activiteit doen? Of ervaringen uitwisselen en vooral ook samen ontspannen? Dan is het mantelzorgcafé in het Diekhuus te Middelharnis op 27 februari iets voor jou!

Op deze middag ga je aan de slag om onder begeleiding van Margriet Ouwehand-van der Burg. Je gaat dan een gezellig bloementaartje maken. Vergeet niet een scherp mesje, een schaar en een tang mee te nemen. Heb je thuis een lijmpistool? Neem deze dan ook mee.

Details

Deze creatieve middag is in het Diekhuus, Beneden Zandpad 7 in Middelharnis. Aanvang is om 13.30 uur en het café zal rond 15.30 uur afgelopen zijn.

Voor deze middag vraagt de organisatie een bijdrage van €5,- per persoon. Alleen mensen die zich hebben opgegeven kunnen meedoen. Aanmelden kan tot en met maandag 23 februari. Dit doe je door een e-mail te sturen naar [email protected] of telefonisch: 0187-48 33 66.

Maart

Stichting ZIJN verzorgt de mantelzorgondersteuning op Goeree-Overflakkee. Voor mensen die intensief en langdurig voor een naaste zorgen organiseren zij bijeenkomsten. De volgende bijeenkomst is op 26 maart. Ze hebben dan een spreekster van Home Instead die informatie geeft over thuiszorg op maat en er komt een nalatenschapscoach.

Reacties