Uitslag Postcode Loterij Goeree-Overflakkee januari

Foto: Pixabay+ pexels

Er zijn genoeg Flakkeeënaren die meespelen met de Postcode Loterij en de prijzen voor de afgelopen maand zijn weer bekend gemaakt! Heb jij gewonnen? Je ziet het hieronder!

Er zijn weer prachtige prijzen verdeeld op Goeree-Overflakkee. Hieronder zie je wat er onder de winnende loten verdeeld wordt. Deze uitslagen zijn onder voorbehoud van schrijffouten. Check voor de zekerheid altijd uw eigen postcode op de website. Het kan altijd zijn dat we een postcode gemist hebben. Als er geen letters achter de winnende postcode staan, dan geldt deze prijs voor alle deelnemers binnen deze postcodecijfers.

Musicalkaarten Tina Turner

U ontvangt per winnend lot twee kaarten voor de musical van Tina Turner. Dit is het echte, nietsontziende verhaal van Tina Turner. Het verhaal gaat over haar leven, hoe zij uitgroeide tot een onbetwiste ‘Queen of Rock ‘n’ Roll’.

  • 3249 AE

Postcode Peijnenburg prijs

U ontvangt per winnend lot een Postcode Peijnenburg prijs. Met deze mooie bewaartrommel kunt u lang van de smaak van de Peijnenburg zero ontbijtkoek genieten. De koektrommel heeft een deksel van duurzaam geproduceerd bamboe en dient ook nog eens als snijplank.

  • 3241

Boek naar keuze

U mag per winnend lot een boek naar keuze uitkiezen. In onze prijzenshop heeft u de keuze uit populaire romans en thrillers van bekende schrijvers.

  • 3243 BD
  • 3251 LM

LEES OOK: De NTR zoekt moeders en kinderen met een speciale en bijzondere band

WE Fashion cadeaukaart

U ontvangt per winnend lot een WE Fashion cadeaukaart ter waarde van € 20,-. Met de cadeaukaart kunt u uw favoriete kledingstuk uit het ruime assortiment van WE Fashion kiezen.

  • 3255 MB

Tony’s Chocolonely naar keuze

U mag per winnend lot 2 (h)eerlijke chocoladerepen uitkiezen. Kies in onze prijzenshop uw favoriete combinatie en geniet van de chocolade van Tony’s Chocolonely.

  • 3243

Reacties