IVN natuur educatie GO op mantelzorgcafé

Foto: Sam Fish

Ook in het nieuwe jaar is er één keer in de maand een mantelzorgcafé. De eerstvolgende is op donderdag 30 januari in het Diekhuus te Middelharnis.

Zoals altijd heeft de organisatie weer haar best gedaan om er een unieke dag van te maken. Daarom is er bijzonder bezoek tijdens het Mantelzorgcafé van januari. Ger Maatkamp, Anja Almekinders, Ineke Markus en Anne Marije Elema komen langs. Zij vertegenwoordigen IVN Natuur Educatie op Goeree-Overflakkee.

Tijdens de bijeenkomst zat Ger Maatkamp een presentatie geven over uilen. Hij geeft daarbij meteen uitleg over het pluizen van braakballen. Uiteraard is er genoeg ruimte voor het stellen van vragen.

IVN

Niet iedereen kent IVN en daarom dus een kleine introductie. IVN is een actieve natuur- en milieuvereniging op Goeree-Overflakkee. Door natuurexcursies, cursussen en activiteiten betrekken ze jong en oud op een aansprekende manier bij de natuur, het milieu en het landschap in de eigen leefomgeving. Een actieve beleving speelt hierbij een belangrijke rol.

Meer informatie

De organisatie hoopt een hoop mantelzorgers in het café te mogen verwelkomen. Zij organiseren het dan ook om de mantelzorgers op Goeree-Overflakkee te ondersteunen.

De middag begint om 13.30 uur en zal rond 15.30 uur afgelopen zijn. De entree voor het mantelzorgcafé is volledig gratis. Maar vooraf aanmelden is verplicht. Dit kan door een e-mail te sturen naar [email protected]. Bellen kan ook, dit kan naar 0187-48 33 66, toets 2.

Reacties