Gratis lunch voor ouderen bij Albert Heijn Ouddorp

Foto: PR Albert Heijn Ouddorp

Op woensdag 16 oktober konden ouderen voor de derde keer genieten van een heerlijke lunch. Deze werd geserveerd bij de Albert Heijn in Ouddorp.

De gasten worden om 12.15 uur ontvangen met een kopje koffie of thee. Op het menu staan bijvoorbeeld een versgemaakte soep, diverse soorten broodbeleg, een salade, iets zoets en een lekker sapje. “We organiseren de lunch elke derde woensdag van de maand,” zegt supermarktmanager Matthias van Estrik. “Onze collega Jacolien serveert de lunch met verse boodschappen uit de winkel. Wat ze precies maakt is elke keer weer een verrassing.”

Het is de derde keer dat de gratis lunch werd georganiseerd, maar zeker niet de laatste. De volgende vindt plaats op woensdag 20 november. “We hebben plaats voor tien personen,” zegt winkeleigenaar Martin de Berg. “Op die manier houden we het kleinschalig. We merken dat dat heel erg helpt om gesprekken te voeren aan tafel.”

Eet je mee?

Is dit iets voor jou? Of ken je misschien iemand die dit geweldig zou vinden? Bijvoorbeeld een buur, vriend, schoonouder of collega? Geef hen dan op! Aanmelden kan bij de servicebalie van de Albert Heijn in Ouddorp. Aanmelden per e-mail kan ook via [email protected] of bel met de winkel via 0187-68 19 44.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen