Internationale dans en gym voor ouderen

Foto: Pixabay; werner22brigitte

Bewegen is belangrijk, zeker als je ouder wordt. Het houdt je langer fit en zelfredzaam. Botten en spieren worden sterker en de coördinator verbetert. Daarom komt Stichting ZIJN met bewegingslessen.

Bewegen heeft een gunstige invloed op diverse aandoeningen en het is ook nog eens gezellig. Zeker als je het in groepsverband doet. Het is daarnaast ook meteen een laagdrempelige manier om in contact te komen met anderen.

Gymlessen

Annie Doornheim neemt het geven van de gymlessen op zich. Zij gaat verschillende dorpen af om ouderen in beweging te krijgen of houden. Zo is ze elke maandagochtend in Ooltgensplaat. Op maandagmiddag is ze in Nieuwe-Tonge. Op dinsdagochtend is ze te vinden in Middelharnis. En iedere donderdagmiddag geeft ze les in Oude-Tonge.

Ooltgensplaat: iedere maandagmorgen van 9.15 tot 10.00 uur
Nieuwe-Tonge: iedere maandagmiddag van 13.30 tot 14.15 uur
Oude-Tonge: iedere donderdagmiddag van 15.45 tot 16.30 uur
Middelharnis: iedere dinsdagochtend van 9.45 tot 10.30 uur.

Op donderdagochtend is er in Middelharnis een extra gymles. Deze wordt gegeven voor Carola Schenk. Deze les duurt van 14.15 tot 15.00 uur.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de dans- en gymlessen? Neem dan contact op met Stichting ZIJN. Zij zijn te bereik via 0187-48 33 66 (toets 1). Of stuur een e-mail naar [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen