Muzikale high tea bij het mantelzorgcafé

Foto: Pixabay; andreas160578

Na een lange zomerstop is het op donderdag 26 september weer tijd voor het mantelzorgcafé. Deze vindt plaats in de foyer van het Diekhuus.

Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u genieten van muziek gespeeld door Annemarie Huizer. Op verschillende soorten panfluiten speelt zij onder andere klassieke én Roemeense muziek. Ook is Annemarie handig in het maken van high tea gerechtjes. Natuurlijk mag u al dit lekkers proeven!

Bent u (pas) mantelzorger en wilt u eens komen kijken? U bent van harte welkom. Iedere laatste donderdag van de maand is er een bijeenkomst in het Diekhuus. Het programma is afwisselend creatief, recreatief, educatief of actief.

Meer informatie

Het mantelzorgcafé is voor iedereen die mantelzorg verleent. De dag begint om 13.30 uur en zal ongeveer twee uur duren. Aan deze middag zijn geen kosten verbonden.

Vooraf aanmelden is wenselijk, dit in verband met het klaarmaken van de hapjes. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar [email protected] of bel met 0187-48 33 66, toets 5.

Stichting ZIJN verzorgt de mantelzorgondersteuning op Goeree-Overflakkee. Voor mensen die intensief en langdurig voor een naaste zorgen organiseren zij maandelijks het mantelzorgcafé. De volgende bijeenkomsten zijn op 24 oktober, 28 november en 30 januari.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen