WFB voetbalt 50.000 euro bij elkaar voor kinderafdeling

Foto: PR CuraMare

Zaterdagavond 6 juli werd het bestuur van de Stichting Vrienden van Ziekenhuis Dirksland wel heel blij verrast. Ze kregen een geweldige cheque overhandigd.

De cheque kwam van voetbalvereniging West Flakkeese Boys uit Ouddorp. Op vrijdag 5 en zaterdag 6 juli hebben zij 24 uur gevoetbald om geld op te halen voor het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis. Zij hebben daarmee € 50.000,- opgehaald. Deze opbrengst werd onthuld via de cheque. Onder luid gejuich werd deze dan ook in het bijzijn van het hele team van de kinderafdeling in ontvangst genomen.

24 uur voetballen

Het 24uurs toernooi werd vrijdag 5 juli geopend door Paul van der Velden, medisch lid van het Raad van Bestuur binnen CuraMare. Het waren niet alleen voetbalteams van Goeree-Overflakkee en Voorne-Putten die de sterren van de hemel speelden. Ook teams uit Papendrecht en Berkel en Roderijs deden mee. En daarnaast waren er ook nog rui 135 enthousiaste sponsoren die geld, middelen en producten leverden.

Meer dan voetbal

Het 24uurs toernooi was niet alleen leuk voor voetballers en voetballiefhebbers. Er was ook een horecaplein, een markt en 24 uur lang live muziek en entertainment. Dat zorgde voor een gezellige drukte.

Zonder de enorme inzet van vrijwilligers en mensen die zich belangeloos inzetten voor het goede doel was het allemaal niet mogelijk geweest. Voetbalvereniging WFB en de stichting Vrienden van Ziekenhuis Dirksland zijn iedereen dan ook enorm dankbaar voor de inzet. Opnieuw blijkt maar weer dat jong en oud het ziekenhuis een warm hart toedraagt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen