Mantelzorgcafé over “Liefde voor Afrika”

Foto: Sam Fish

Op donderdag 31 januari is er weer een mantelzorgcafé in het Diekhuus te Middelharnis. Deze middag staat in het teken van Liefde voor Afrika.

Jacky Reinhoud uit Ouddorp zal deze middag haar liefde voor Afrika delen met de aanwezigen door middel van verhalen en indrukwekkende foto’s. Onder het genot van een kopje koffie of thee zal ze meer vertellen over haar vrijwilligerswerk in Oeganda, Zaïre, Ghana en Malawi.

In het verleden heeft Jacky onder meer een school en een opvanghuis voor straatkinderen gebouwd. Ook heeft ze meegewerkt in een gehandicaptenproject. In Oeganda draaide Jacky mee in een straatkinderenproject in de sloppenwijken van Nyendo en deze zomer gaat ze met haar twee zonen weer voor een maand terug naar het gebied.

Allemaal projecten van bouwen, sjouwen, aanpakken en klaar staan voor een ander. De prachtige foto’s en verhalen geven dat een mooi beeld. Op deze donderdagmiddag is het mogelijk om zelfgemaakte kaarten te kopen van € 0,50 per stuk. Ze komen volledig ten goede aan het project.

De middag start om 13.30 en zal rond 15.30 uur weer afgelopen zijn. De entree is volledig gratis, maar aanmelden is wel gewenst. Dit kan via de mail [email protected] of telefonisch: 0187-483366, toets 2.

Reacties