Rabobank Clubkas Campagne weer van start

Foto: PR Rabobank het Haringvliet

Opnieuw organiseert Rabobank Het Haringvliet de Clubkas Campagne. Hiermee ondersteunt de bank lokale verenigingen en stichtingen.

Meedoen is dé manier voor clubkas om de clubkas aan te vullen. Clubs kunnen zich tot 18 februari 2019 aanmelden. Leden van Rabobank Het Haringvliet mogen vervolgens tussen 22 februari en 11 maart 2019 stemmen op de clubs, die naar hun idee een extraatje verdienen. De Rabobank organiseert de clubkasactie voor de laatste keer in deze vorm. De bank blijft lokale verenigingen en stichtingen ondersteunen, maar gaat dit op een nieuwe manier doen.

Meld je club op tijd aan
Verenigingen en stichtingen, die gevestigd zijn op Goeree-Overflakkee en in de Hoeksche Waard, kunnen meedoen aan de Clubkas Campagne als zij aan de voorwaarden voldoen.

Voor deelname moeten zij zich voor 18 februari 2019 aanmelden via www.rabobank.nl/hhv. Dit kan uitsluitend met een aanmeldcode. Clubs die in 2018 meededen, hebben op 15 januari een e-mailbericht met aanmeldcode van de Rabobank ontvangen. Na aanmelding kan de club van start met het werven van stemmen. Want hoe meer leden van Rabobank Het Haringvliet stemmen op de club, hoe hoger het bedrag dat de bank dit voorjaar stort in de clubkas.

Reacties