Vrijwilligers gezocht voor wat extra hulp

Foto: Stichting ZIJN

Stichting ZIJN werkt met veel vrijwilligers en ze zijn erg blij dat er mensen zijn die vrijwilligerswerk willen doen. Zonder hen zou de Stichting niet kunnen bestaan.

Toch zijn er niet altijd vrijwilligers genoeg om alle mensen te kunne helpen. Voor de onderstaande hulpvragen zoeken ze nog mensen. Helpt u mee?

Stellendam
Voor een mevrouw op leeftijd te Stellendam zijn ze op zoek naar iemand die af en toe eens langs kan lopen om te helpen met kleine, simpele klusjes zoals een lampje indraaien, schilderijtje ophangen of wat onkruid verwijderen. Het gaat niet om wekelijks bezoek maar zo af en toe een kort bezoekje.

Oude-Tonge
Voor een leuke, spontane vrouw, jong van geest van rond de 50, zoeken ze gezelschap om samen met haar gezellige dingen te ondernemen. Het maakt niet uit of dit een man, vrouw of een groepje is.

Den Bommel
In het kader van mantelzorg zoekt de stichting voor een meisje van 14 jaar, die in bijzondere omstandigheden verkeert, iemand die af en toe wil ondersteunen na schooltijd. Het gaat om af en toe een uurtje en het ondersteunen zou ook ’s avonds kunnen.

Middelharnis
Voor een oudere dame in met geheugen problemen zoeken ze iemand voor een gezellig praatje en een kopje koffie. Nu de winter voor de deur staat zijn haar dagen erg stil. Wie vrolijkt deze mevrouw een beetje op?

Algemeen
Stichting ZIJN is altijd op zoek naar mensen die met hun eigen auto ouderen naar het ziekenhuis willen brengen. Graag doen ze dit met vrijwilligers uit de plaats waar de hulpvraag vandaan komt. Houdt u van autorijden en vindt u het leuk om een ander te helpen? Graag vertellen ze u meer! Uiteraard krijgt u een kilometervergoeding!

Wilt u wat tijd vrijmaken om een ander te helpen, dan kunt u contact opnemen met Annemarie Hogenbirk, Stichting ZIJN, Doetinchemsestraat 27, 3241 AA Middelharnis, contact: 0187-641344 – email: [email protected]

Reacties

article
11793
Vrijwilligers gezocht voor wat extra hulp
Stichting ZIJN werkt met veel vrijwilligers en ze zijn erg blij dat er mensen zijn
https://goeree-overflakkee.nieuws.nl/zorgnieuws/11793/vrijwilligers-gezocht-extra-hulp/
2018-11-20T10:40:59+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/120/2018/01/18121715/SWO000-WTK-stijlelement-RGB.jpg
hulp, Stichting Zijn, vrijwilligers, zoekertje
Nieuws, Zorg