Informatiemarkt over beroertes in Ziekenhuis

Foto: Sam Fish

29 oktober is het de wereldwijde dag van de beroerte. Een op de zes personen krijgt in zijn leven te maken met een beroerte. CuraMare vindt het belangrijk om mensen te informeren over de risico’s en gevolgen van een beroerte. Daarom organiseert zij op maandag 29 oktober een informatiemarkt over een beroerte.

Tijdens de informatiemarkt zijn diverse kramen te bezoeken. Bij CuraMare Behandeling kunt u terecht voor informatie en zij organiseren gratis activiteiten. Zo kunt u proberen hoe het voelt om eenhandig activiteiten uit te voeren of om een bewegingspad uit te proberen die met lichtsignalen reageert op aanraking.

Verpleegkundigen van Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis nemen gratis gezondheidstesten af om het risico op een beroerte te verminderen zoals het meten van de bloeddruk en het prikken van uw bloedsuiker en cholesterol. Uiteraard beantwoorden zij ook graag uw vragen.

LEES OOK: 27 oktober wordt Flakkee even helemaal donker. Doe je mee?

In het beroertecafé is er gelegenheid om in gesprek te komen met een lotgenoot en een medisch specialist.

De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom tussen 15.00 tot 17.00 uur in het restaurant van Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis, Stationsweg 22 in Dirksland.

Reacties