Het Overbosch sluit zich aan bij AniCura

Foto: PR Dierenkliniek Het Overbosch

Huisdierenbezitters op Goeree-Overflakkee en Voorne kunnen vanaf nu rekenen op nog betere zorg voor hun dieren. Dierenkliniek Het Overbosch, onder meer in Stellendam, heeft zich namelijk verbonden met AniCura, één van Europa’s toonaangevende aanbieders van zorg voor huisdieren.

De kliniek maakt hiermee deel uit van een groot internationaal netwerk van befaamde dierenziekenhuizen en –klinieken. “Deze kwaliteitsinjectie is echt super voor ons team,” zegt Maartje Steendam, praktijkmanager en dierenarts bij Het Overbosch. “Door kennis te delen en ondersteuning vanuit het netwerk kunnen we ons volledig richten op de geneeskunde en zo continu de beste kwaliteitszorg bieden in de kliniek. Gezonde dieren en tevreden klanten; daar doe je het voor als dierenarts!”

Een belangrijk voordeel van het aansluiten bij AniCura is dat de dierenartsen onderling enorm veel kennis kunnen uitwisselen. Op die manier blijven de dierenartsen zich ontwikkelen. “We kunnen nu ook investeringen doen in de best mogelijke apparatuur wat de kwaliteit van onze behandelingen nog beter maakt,” zegt Steendam. “Hierdoor zijn onze klanten altijd verzekerd van de beste behandeling voor hun katten, honden, konijnen, cavia’s en andere huisdieren.”

Je maatje is dus in goede handen!

LEES OOK: Richard wint de grote prijs van Bakkerij Koese

Reacties