BIZ Tonisseweg krijgt 200.000 euro subsidie

Foto: PR

BIZ Tonisseweg in Oude-Tonge krijgt 200.000 euro subsidie van de Provincie Zuid-Holland om aht bedrijven op het terrein te verduurzamen.

Dat mooie nieuws werd bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Vereniging van Ondernemers Oude-Tonge (VOOT) en de BIZ Tonisseweg. Met het geld kunnen ze een grote stap zetten in het verduurzamen en energiezuiniger maken van de ondernemingen.

Het is het eerste bedrijventerrein op Goeree-Overflakkee die dit voor elkaar heeft gekregen. Wethouder Jaap Willem Eijkenduijn is dan ook trots op wat zij hebben bereikt. “Geweldig om te zien hoe deze ondernemers dit samen voor elkaar hebben gekregen”, laat hij weten. “Dit laat zien dat je samen vaak meer bereikt dan alleen. De BIZ heeft hier dan ook enorm bij geholpen. En ik hoop dat dit nog maar het begin is op ons eiland. Deze ondernemers kunnen hun enthousiasme en kennis weer overdragen aan andere ondernemers op het eiland die ook graag willen verduurzamen.”

Bij de aanvraag hebben de Rabobank, gemeente Goeree-Overflakkee en de Energieke Regio geholpen. Ondernemers die ook willen verduurzamen en advies willen over bijvoorbeeld subsidies kunnen contact opnemen met het bedrijvencontactpunt van de gemeente [email protected] of via 140187.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen