Kaartverkoop Flakkeese Dagen 2024 van start

Foto: Popstichting Jailhouse

Wat begon met een enkele avond in 1989 is inmiddels uitgegroeid tot het oudste muziekfestival van Goeree-Overflakkee. En goed nieuws: De kaartverkoop voor de Flakkeese Dagen is gestart!

Door Sam Fish

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 april is het tijd voor de 33ste editie van de Flakkeese Dagen. En na twee jaar outdoor gaat het festival terug de tent in. De organisatie hoopt dan ook weer een prachtfestival neer te zetten. Er is een vergunning verleend, de inschrijvingen zijn gesloten en dan zitten er eigenlijk nog maar twee dingen op: kaarten verkopen en een programma maken.

Dat programma wordt later bekend gemaakt. In totaal hebben 32 bands en 6 DJ’s zich aangemeld om te spelen op het festival. Die aanmeldingen worden doorgespit en in een programma gegoten. Dat programma wordt hopelijk half februari bekend gemaakt.

Kaartverkoop

Tot die tijd kun je wel alvast voorpret beleven door kaartjes te kopen. Dat kan online via de website van de Flakkeese Dagen of fysiek bij het tabakswinkeltje op D’n Diek in Middelharnis.

Zoals elk jaar krijg je in de voorverkoop korting op de kaartjes. Voor een dagkaart betaal je in de voorverkoop 20 euro en aan de deur € 22,50 per stuk. Een weekendkaart heb je in de voorverkoop voor 30 euro en aan de deur voor 35 euro per stuk.

Vrijwilligers gezocht 

Overigens is het festival ook nergens zonder vrijwilligers. Lijkt het jou tof om samen met andere enthousiastelingen een handje te helpen bij dit festival? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar [email protected] onder de vermelding ‘Medewerker FD2024’. Vermeld in die mail je naam, geboortedatum en tshirt maat. Geef ook even aan of je wilt helpen bij de opbouw, het afbreken, of tijdens het festival. Aanmelden kan tot 24 februari.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen