‘Zoek, vind en win’ actie in Ouddorp Centrum

Foto: BIZ Ouddorp Centrum

De succesvolle ‘Zoek, vind en win’ actie van vorig jaar komt ook dit jaar terug in Ouddorp Centrum. Iedereen kan weer zoeken naar cadeaubonnen!

Van 5 tot en met 7 oktober en van 2 tot en met 4 november vindt deze leuke loyaliteitsactie plaats. Op deze data worden er dagelijks vijf Ouddorp Centrum Cadeaubonnen verstopt op verschillende plekken in het centrum. Dit kan de ring zelf zijn, de uitlopende straten, de parkeerplaatsen, Plein 215 en alles wat daar tussenin ligt.

Vind je een bon? Dan kun je deze besteden bij een van de ondernemers in Ouddorp Centrum. In totaal worden er dus 30 bonnen verstopt, maar op een van de dagen wordt er ook nog eens de Gouden Bon verstopt. Deze heeft een waarde van maar liefst 50 euro!

Hint

De bonnen zullen op verschillende tijden van de dag verstopt worden. Zodra ze verstopt zijn zal er een bericht op de socials van Ouddorp Centrum verschijnen. Houd deze dus goed in de gaten de aankomende tijd en ga zeker op zoek naar een bon. De actie wordt aangeboden door de ondernemers in Ouddorp Centrum en de Vrienden van de BIZ.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen